lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kauneus on katsojan silmässä.

Lauantaita vaan kaikille :--)

Tänään ollu harvinaisen toimelias päivä, vaikka kello onkin vasta puoli neljä, yleensä vetelen vielä yöpaidassa tähän kellonaikaan lauantaina!

Mulla oli tosiaan riparitapaaminen 9.15-11.30, ja koska menin nukkumaan siinä kolmen kiepeillä nii oli vähän tuskallinen herätys sit aamulla... Ja oli kieltämättä aika tuskallista itse siellä tapaamisessakin, kuunneltiin vaan saarnaa lähetystyöstä ynnä muuta tooosi mielenkiintosta...

Kirkosta menin sitten suoraan mamin kanssa kauneushoitola Marielinaan missä mun kulmat nypittiin & värjättiin, jee! Sen jälkee kulmikseen kaffeelle, ja sit vähä shoppailtiin. Tässä kuvii vaatteista mitä tarttu mukaan:



paidassa lukee siis "joy london boys"




Näiden vaatteiden lisäks tuli ostettuu myös meikkejä + hiusväri:




 Ekaa kertaa testissä tän brändin hiusväri, kellään kokemuksia? ja tarkoituksena siis korjailla juurikasvua.
.

Tässä siis 5e huulikiilto joka lupaa muhkeampia & täyteläisempia huulia!
Hinta-laatusuhde ihan paikallaan, kyllä itse ainakin huomaan eron mutta ei tällä Angelina Jolie huulia saada. Tässä vielä kuva mun uusista "pusuhuulista":


Eipä mulla muuta tällä kertaa, toivoisin kommentteja & palautetta kuvista ja postauksista yleensä. Ois myös kiva jos ehdottelisitte jotain erilaisia postauksia, ettei ois aina tällästä "Päivän kuulumiset" -tekstiä.



5 kommenttia:

  1. Ihanii noi sun vaatteet mitä ostit , mistä ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut & sinimusta mekko on ostettu siitä basaarista mikä on keskustassa siin kauppakujalla. Loput on spiritstoresta :)

      Poista
  2. no voi että ku oot löytäny kaikkee ihanaa :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään sun hiustenväristä, sopii sun kasvoihin hyvin. Ja hei, eiks tuo ole rimmelin kulmakarvakynä? Olen käyttänyt aika pitkään tuota, varmaan 3 vuotta jo, mutta nyt ostin kokeilumielessä inglotin kynän, saa nähdä onko yhtä hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hiuskuontalo vaatii vaan hieman päivitystä, ku päässy hitusen haalistumaan tuo punainen... ja on joo rimmelin kulmakynä, itsekin käyttäny sitä jo useamman vuoden, ja kyllä on hyvin palvellu :)

      Poista