tiistai 24. huhtikuuta 2012

ei otsikkoa.

Ciao pupuset! En oo nyt vähään aikaan kirjotellu, ku ei oo oikeestaan ollu mitään järkevää kerrottavaa (niinku ei nytkään) ja ei oo oikeen ollu fiilistäkään. Viikonloppu oli hirrrveen mukava, olin perjantaina ottamassa vähän kuppia hyvässä seurassa ynnä muuta mukavaa :) Huonojakin uutisia on tullu, valitettavasti paskanjauhanta on jatkunut sellaiselta tasolta, mistä sitä olisin vähiten halunnut kuulla... Ei oo kivaa kun sellainen ihminen jota luulee hyväks ystäväkseen, paljastuukin joksikin ihan muuksi! Mut parempi vaan et saa pyyhittyä kaksnaamaset petturit pois elämästään :)

Nyt sitten pyytäisin teiltä rakkaat lukijat mielipiteitä tähän mekkoon, mitä oon ajatellu rippimekoks :) Onko liian lyhyt, ja mikä tärkeintä: Onko toi liian tavallinen?

+ Olis ihanaa jos voisitte vaikka linkittää mulle jotain mekkoja, alle 100e hintasia ja sellasia, missä ois pitsiä :) Oon yrittäny ettiä, mut sit ne hienot sellaset on aina jotain ihan liian kalliita meikäläisen budjettiin... Kiitän kovasti jos jaksatte etsiä :)


5 kommenttia:

  1. suosittelen tsekkaa nelly.com in sivut, sieltä löytyy sellasia mekkoja että huhhuh ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selannu läpi, eikä siel mikään oikee sytyttäny... Tai jos sytytti nii ne oli sit liian kalliita/liian lyhyitä/ei ollu kokoa tjsp :/

      Poista
  2. ootko kattonu ginatricotin ja h&m nettisivuilta? :) tsekkasin nopee molemmista ni ainaki jonkunlaisii pitsimekkoja näytti olevan molemmissa :)

    http://ootko0nnellinen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. kannattaa käydä kattelee Primarkin, asoksen ja urban outfittersien sivut läpi.Niist saattais löytyy iha kiitettävästi ja sit suosittelen tätä aina ja ikuisesti kaikille. Helsingin Vintage liikkeet. Just Ruutu Rouva, helsinki 10, Queen of second hand ja Vintage babushka. Helsinki 10 saattaa olla aika kallis ku siellä myydään aika paljon tollasii "Desinger" vaatteit mutta luulen et löytyy halvemmallaki

    VastaaPoista